onsdag 14 april 2010

Bra hudvård med överkreativt namn

Jag har vanligtvis svårt för hudvårdsprodukter (eller ja produkter överhuvudtaget) som har alldeles för överkreativa, långdragna namn. Inom denna kategorin faller med all säkerhet 100% Pure Facial Toner Organic White Tea Rose Soother. Ni hör ju själva. Alla produktnamn som inte får plats inom 40 tecken borde bannlysas per automatik - man vill ju ha ett produktnamn, inte inledningen till en novell.

Men jag kan vara beredd att förlåta det här långdragna epitetet, då det hör rör sig om en riktigt bra ekologisk hudvårdsprodukt. Då jag har relativt torr och känslig hud som frekvent brottas med narighet, funkar den här krämen väldigt bra. Ingredienserna är bland annat vitt te, ekologisk honung, kronblad från röda rosor, ringblomma och lakrits. Sammantaget ska det här vara en rejäl booster för din hud med massor av antiåldrande antioxidanter, mineraler och hudvårdande vitaminer.

Ett litet minus är att produkten marknadsförs som 100% naturlig, men ändå hittar man konserveringsmedlet Sodium Benzoate i innehållsförteckningen. Dock står det att andelen är mindre än 0,1% och jag skulle tro att detta då kommer "naturligt" från några av de olika ingredienserna.

Bra ekologisk hudvård helt enkelt. Och för din med torr och känslig hy väl värd att testa. Finns bland annat att köpa på eleven.se för 179 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar